Logo

Plise komarnici

Plise Komarnici: Zaštitite Svoj Dom sa Stilom i Praktičnošću

Uz naše plise komarnike, uživajte u svom domu bez ometanja insekata i bez kompromisa na estetici ili funkcionalnosti. Ove komarnike kako sam naziv kaže karakteriše mreža koja se skuplja kao harmonika. Ovaj komarnik se pokreće ručno i pogodan je za velike otvore. Lako se otvara i zatvara zahvaljujući specijalnoj konstrukciji. Prednost plise komarnika je i ta što ne mora kompletno da se otvori već može samo da se odškrine toliko da prodjemo. Konstruisan je tako da ima kutiju i vodjice u kojima je kanap za lako pokretanje plise komarnika.

Elegantan Dizajn, Besprekorna Zaštita

Dizajnirani sa pažnjom prema detaljima, naši plise komarnici integrišu se savršeno u Vaš enterijer, pružajući Vam elegantan izgled i istovremeno efikasnu zaštitu od dosadnih insekata. Bez obzira da li se radi o prozorima ili vratima, naši komarnici nude bezbednu barijeru koja sprečava ulazak insekata, a da pritom ne narušava pogled ili protok vazduha.

Praktična Upotreba, Jednostavna Instalacija

Sa lakoćom upravljajte svojim prostorom uz naše plise komarnike. Njihova intuitivna konstrukcija omogućava vam jednostavno otvaranje i zatvaranje, dok mehanizam za povlačenje omogućava brzo i diskretno skladištenje kada nisu u upotrebi. Instalacija je jednostavna i bez napora, što znači da možete brzo i lako uživati u zaštiti koju pružaju naši komarnici. Podela plise komarnika može se izvršiti na jednokrilne, dvokrilne i centralne, a u zavisnosti od njihovog kretanja na horizontalne i vertikalne.

Udobnost, Stil i Zaštita - Sve na Jednom Mestu

Nakon dugog niza godina proizvodnje i prodaje plise komarnika potrudili smo se da izadjemo u susret našim kupcima, njihovim zahtevima i potrebi sve modernijeg dizajna proizvodnje stolarije. U našu ponudu uvrstili smo i plise komarnike sa tankom donjom lajsnom za prag. Ne samo što njihov estetski dizajn prati savremene trendove, već je i izuzetno praktičan. S obzirom da je prag debljine 9 mm olakšava se prelazak bez zapinjanja za isti, prelazak preko praga kolicima osobama sa invaliditetom, porodicama sa malom decom i bebama u kolicima.

Plise komarnici

Galerija

Slika 1Slika 2Slika 3Slika 4Slika 5Slika 6
© 2024 - The Plast - All rights reserved